Hovedsponsor

logo

Samarbeidspartnere

Start
Gamle nyheter
Våre skyttere
Trenerne
Resultater
LIVE-visning
Påmelding
Terminliste
Skyteanlegg
Referater
Bilder
Styret
-
Utvikling:
Rifle
Pistol
-
Lenker
Brosjyre MVS
Høyskole
Gjestebok
-
Skrytesiden
-
Kontakt oss
-
English
Skyteanlegg

Meråker Skytehall:
Meråker Skytehall er per tiden Norges mest moderne skyteanlegg med integrert elektronisk skyteanlegg. Hallen har per i dag kapasitet på 30 10 meter skiver og 12 15meter/50meter skiver. Dette gjør at vi kan arrangere store stevner både på DFS og NSF. Vi har Megalink elektroniske skiver i skytehallen
Elevene har tilgang hver eneste dag fra 07.00 - 22.30 med adgangskort. Dette gir elevene stor mulighet til trening og tilgangen er nærmest perfekt. I tillegg ligger skytehallen 5 meter fra skolen, og Meråker Videregående har et meget kompakt anlegg for alle idrettene.

Det er også mulighet for personer/lag/samlag å leie vår skytehall. For leie kontakt skolen 748 12 050


Stordalen Skytebane:
Vi har også et godt samarbeid med Stordalen skytterlag som har elektroniske baner både på 100m og 200m, og anlegget ligger ca 15 kilometer fra skolen. Stordalen er også et lag godt kjent for sine feltkunnskaper, noe vi selvsat forsøker å utnytte.

Solemsåsen Skyteanlegg:
På Solemsåsen har Meråker VGS skyting en kjempe avtale med Meråker Skytterlag om leie av baneanlegg som ligger ca 2 kilometer fra skolen. Her har vi elektroniske skiver på 200 meter og skive trekk på 100 meter. Banen er også feltarena, der elevene kan trene felt utover vinteren.